Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ATB avondtoertocht

18 november 2023 om 18:00

Inschrijven en starten tussen 18:00 – 19:30 uur!

ATB avondtoertocht door Laren en omgeving.

Startplaats: Bennie Brummelman, Oude Deventerweg 6, 7245 PX Laren.

De fietsverlichting in orde en de banden opgepompt? Liefhebbers van een tocht op de atb in het donker kunnen weer genieten op deze zaterdagavond 18 november. Ondertussen is deze fietstocht al goed bekend in de regio. Zelfs vanuit de wat verdere omtrek was er de laatste keren animo om naar Laren te komen om deze originele tocht te fietsen.

Het is uniek om door zoveel bedrijven, stallen, over erven, particuliere gronden en zelfs door de kerk te mogen fietsen. Dit is vooral te danken aan alle geweldige medewerking van vele particulieren en bedrijven. Ook deze editie zijn er weer nieuwe bedrijven bij. Zo lukt het dan ook om toch elk jaar de route weer wat te veranderen en er nieuwe verrassingen in te brengen. Niet voor niets dat de reacties altijd lovend waren, dat zal dit jaar ook vast weer het geval zijn.

De route zal ongeveer 32 km zijn, is ook dit jaar weer in te korten naar ca. 22 km.

Zelf niet op de fiets, maar dit toch graag mee willen maken? Maak die zaterdagavond een rondje door het dorp, het kan niet anders dan dat je de fietsers ergens tegen komt. In het donker bijna niemand te herkennen? Neem gerust een plekje in de kerk, de deuren van het Kulturhus staan voor ieder open. Publiek is van er harte welkom. De doorkomst zal zijn tussen ca. 18.30 – 20.00 uur. Er is een drankje te verkrijgen en er zal muziek zijn voor een extra gezellig gebeuren.

Inschrijfgeld: € 7,00 p.p., incl. soep of consumptie.

Basisschoolleerlingen mogen gratis meefietsen.

De route is goed aangegeven met reflecterende pijlen. Deelname is op eigen risico. Let op: zeer goede verlichting en helm verplicht! Deze zijn ter plekke ook te huur.

Voor verdere informatie: Bert Roekevisch 06 43130476

Toeristenbelang Laren

Foto’s en video-ATBtocht-2016

Atb avondtoertocht 2017
Atb avondtoertocht 2018
Atb avondtoertocht 2019
Atb avondtoertocht 2022

 

 

Gegevens

Datum:
18 november 2023
Tijd:
18:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , ,

Locatie

Fam. Brummelman
Oude Deventerweg 6

7245 PX  Laren gld 
+ Google Maps